Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Organizația PLR Alba are ca și target 30.000 de semnături pentru susținerea candidaturii lui Tăriceanu la prezidențiale

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ioan Lazar11Președintele interimar al organizației PLR Alba Ioan Lazăr a spus astăzi, într-o conferință de presă că organizația județeană are ca și target strângerea a 30.000 de semnături, pentru candidatura lui Tăriceanu la prezidențiale, ceea ce înseamnă aproximativ 10% din numărul total de alegători.

Lazăr crede că Tăriceanu va aduna, în Alba, mai multe voturi la alegeri, decât numărul semnăturilor pentru depunerea candidaturii.

”Avem ca și target 30.000 de semnături în Alba. S-au luat după numărul celor înscriși pe listele de votare. Sunt undeva peste 300.000 în județ și avem ca și target 10% din numărul lor. Ținând cont că oamenii s-au cam săturat de politică și nu prea agreează nici politicienii, nu știu dacă le vom aduna, dar încercăm să ne apropiem și eu consider că nu numărul de semnături este cel mai important, ci votul oamenilor”, a spus acesta.

Cel mai probabil, corturile pentru strângerea semnăturilor vor fi montate în municipiul Alba Iulia, de săptămâna viitoare.  

”Deocamdată strângem din rândul celor pe care încercăm să-i cooptăm în partid, prieteni sau cunoștințe. Eu am lăsat o cerere la primărie. Ieri trebuia să se aprobe. O sa merg astăzi să văd dacă domnul primar mi-a aprobat-o”, a mai spus Lazăr.

Deși campania pentru Tăriceanu nu a început de mult timp, acesta a spus că s-au strâns deja peste 1.000, doar în Alba Iulia, de la prieteni, cunoștințe și simpatizanți ai fostului premier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

În județul Alba, din cauza reducerii populației, electoratul va alege cu 10 consilieri locali mai puțini față de anul 2020

Unirea Ziarul

Publicat

în

În județul Alba, din cauza reducerii populației, electoratul va alege cu 10 consilieri locali mai puțini față de anul 2020 La scrutinul din 9 iunie, numărul consilierilor locali se va reduce la nivelul județului Alba cu 10 consilieri locali, câte 2 în 5 unități administrativ-teritoriale (UAT), ca urmare a reducerii populației comparativ cu ultimele alegeri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea