Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ordonanţa „parşivă” nu-l sperie pe Hava: În Alba nu este acest fenomen de a se despărţi bărbaţii de treabă de curvele politice

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava nu se teme de ordonanţa care permite migraţia aleşilor locali timp de 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul, pentru că în Alba nu a existat acest „fenomen de a se despărţi bărbaţii de treabă de curvele politice”, lăsând să se înţeleagă că organizaţia judeţeană a ACL nu va pierde oameni, în urma noii legi a Guvernului.

Copreşedintele ACL Alba nu a oferit un pronostic pentru alegerile prezidenţiale, însă este convins că ACL-ul va câştiga şi datorită numărului mare de primari.

„Ar fi culmea să nu câştigăm când 67 de primari din 74 sunt ai ACL-ului. În Alba nu este acest fenomen de a se despărţi bărbaţii de treabă de curvele politice. Folosesc termenul acesta pentru că altul nu-l găsesc. În Alba nu s-a manifestat lucrul acesta. În alte judeţe s-a manifestat, dar eu cred că e bine să se despartă o dată apele. Cine vrea să se ducă acolo să se ducă, cine vrea să rămână să rămână. Nu poţi să faci politică cu cei care te mint în faţă. Mai bine ştii, nu am! Mă organizez altfel. Că această ordonanţă este parşivă, este foarte parşivă, este ridicolă”, a spus Mircea Hava.

Acesta s-a arătat convins de faptul că România va avea un preşedinte fost primar, iar fostul PDL Alba nu o va susţine pe Elena Udrea, aşa cum „bârfeau” unii.

Alegerile prezidenţiale au loc în 2 şi 16 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea