Ordinea partidelor politice pe buletinele de vot în județul Alba – FOTO, VIDEO

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

tragere la sorti07UDMR va fi primul partid politic pe buletinele de vot la alegerile locale 2016 în județul Alba, acesta fiind urmat de ALDE și PNL, potrivit tragerii la sorți efectuată vineri de președintele Biroului Electoral Judeţean Alba, judecătoarea Florica Șchiopu.

La Biroul Electoral Județean Alba, vineri, de la ora 10.00, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii partidelor politice parlamentare, urmând să aibă loc, o nouă tragere la sorți, pentru partidele politice neparlamentare, care vor ocupa poziții în continuarea listei de mai jos.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ordinea partidelor politice pe buletinele de vot în județul Alba:

PMP - Alegeri parlamentare 2020

1.              UDMR

2.              ALDE

3.              PNL

4.              PSD

5.              UNPR

6.              PMP

Alegerile locale au loc în 5 iunie, se desfășoară într-un singur tur, iar campania electorală a început vineri.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

5 Comentarii

fane de la sifoane 6 mai 2016 at 13:59

aceeasi hoti, impartiti in alte găști

radu roncea 6 mai 2016 at 23:27

La Sebes, Cut, Sasciori, Bistra si Sugag, participa si PSR-ul. Partidul Socialist Roman. Până când îi vom mai lăsa pe marii afacerişti să-şi promoveze oamenii în conducerea oraşelor, a judeţelor. În parlament şi la cârma ţării? Ce lucruri demne de luat în seamă au făcut capitaliştii? Ei nu-s în stare să platească salarii oneste…cum oare pot să conducă o ţară? Micii intreprinzători sunt storşi de dări şi taxe iar cei mari plini de facilităţi. Cui îi este cu adevărat frică de socialism? Celor putrezi de bogaţi sau celor săraci sau în curs de sărăcire?

Lae Chioru 8 mai 2016 at 14:30

Daca Partidul Socialist Roman are 5 localitati din judetul AB,SINCER INSEAMNA FOARTE MICI SANSE !Foarte tarziu v-ati trezit pentru alegerile locale si care sunt candidatii de pe liste.Prin Alba Iulia pe unele strazi in cutiile postale,inaintea Pastelor gaseai fituici cu poza d-lui Potor,iar prin Sebes ieri erau pe la magazine poze cu Dorin Nistor.Ca albanez,pe M.Trifu il votez !

Lae Ochiosu 9 mai 2016 at 8:52

nu era vorba ca se pune si un patrat cu NICI UNUL ?

Vlad Tepes 9 mai 2016 at 20:14

LA SEBES VA CASTIGA PRIMARIA PARTIDUL SI CANDIDATUL DE PRIMAR CARE SE ANGAJEAJA FERM SI NE DEMONSTREAZA CA STIE CE TREBUIE FACUT PRNTRU STOPAREA DEFINITIVA A POLUARII CANCERIGENE CU PULBERI IN SUSPENSIE PM10 SI PM 2,5, CU FORMALDEHIDA SI CU OZOT TROPOSFERIC-3 POLUANTI CANCERIGENI CARE NE DISTRUG SANATATEA , NE IMBOLNAVESC DE CANCER SI NE OMOARA CU ZILE !!!

Comentariile sunt oprite