Rămâi conectat

Cultură Educație

„Ora antidrog alfel”, cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, structură teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog, este alături de elevi în această săptămână în cadrul Programului iniţiat de către Ministerul Educaţiei Naţionale, intitulat „Să ştii mai multe, să fii mai bun! ”, proiect care presupune derularea, în perioada 6 – 10 aprilie 2015, a unor activităţi educative, extracurriculare şi extraşcolare.

Specialiştii din cadrul CPECA răspund intereselor şi preocupărilor diverese ale elevilor, prin stimularea participării la acţiuni variate, de valorizare a talentelor şi a capacităţilor acestora în diferite domenii.

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consilere Antidrog Alba desfăşoară, în unităţile şcolare gimnaziale şi liceale, activităţi de prevenire cu caracter nonformal, sub denumirea „Ora antidrog altfel”, adresată elevilor cu vârste între 10 şi 18 ani.

Astfel, în cadrul Programului „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun! ”, specialiştii CPECA în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba şi Federaţia Internaţională a Comunităţilor Educative din România – filiala Alba organizează concursuri, competiţii sportive, vizionări de filme şi spoturi antidrog, în funcţie de caracteristicile psihologice ale vârstei, de interesele şi aptitudinile copiilor, în unităţile şcolare Colegiul Naţional Militar „ Mihai Viteazul” Alba Iulia, Colegiul Tehnic Apulum Alba Iulia, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Alba Iulia, Şcoala Gimnazială Iuliu Maniu Vinţu de Jos, Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” Abrud, Liceul Tehnologic „Ştefan Manciulea” Blaj, Şcoala Gimnazială „Toma Cocişiu” Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea