Rămâi conectat

Sport

Optimum Alba Iulia – Hermannstadt 1-1 (1-0) | Egalați la ultima fază în Liga Elitelor Under 15

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Optimum Alba Iulia a remizat pe propriul teren, Stadionul “Mureșul” din Drâmbar, scor 1-1 (1-0), cu Hermannstadt, în etapa a 4-a a Seriei 13 a Ligii Elitelor Under 15.

Albaiulienii au avut mult ghinion în acest meci în care au punctat primii prin Robert Baba, au irosit numeroase ocazii și au fost egalați la ultima fază, irosind puncte prețioase. A fost a doua remiză la rând cu același scor pentru formația condusă de Gheorghe Bran și Ciprian Selagea, care a acumulat 8 puncte, însă a pierdut fotoliul de lider. Duminica viitoare, tot acasă, este ultimul joc din acest an, returul cu Alma Sibiu, pe care în meciul inaugural Optimum a învins-o cu 4-0. Au evoluat Răzvan Cutea – Matei Nicola, Alberto Vaida, Roberto Daven, Mihai Moș, Sebastian Bran. Fabian Rădac, Robert Baba, Tudor Zoicaș, Denis Gligor și Raul Hudrea (au mai intrat Tudor Pleșa și Sebastian Hagea).

Din păcate iarăși am ratat exagerat de mult și cum în fotbal ocaziile se răzbună, adversarii au restabilit egalitatea la ultima fază”, a conchis antrenorul Gică Bran.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea