Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

OMS donează statului român 200 de concentratoare de oxigen: Materiale sanitare extrem de necesare în tratarea pacienților infectați cu COVID

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

OMS donează statului român 200 de concentratoare de oxigen: Materiale sanitare extrem de necesare în tratarea pacienților infectați cu COVID

„200 de concentratoare de oxigen au fost donate statului român de către Organizația Mondială a Sănătății . Astăzi, 5 noiembrie 2021, pe platoul Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției – CNCCI a avut loc recepția ajutorului oferit de Organizația Mondială a Sănătății, și anume, 200 de concentratoare de oxigen, acestea fiind materiale sanitare extrem de necesare în tratarea pacienților infectați cu SARS-CoV-2.

La această activitate am avut deosebita onoare de a primi vizita doamnei consilier prezidențial, dr. Diana-Loreta Păun care a mulțumit specialiștilor din cadrul OMS pentru ajutorul acordat statului român în acțiunile continue de sprijin, care urmăresc de o manieră prioritară minimizarea efectelor generate de coronavirusul SARS-CoV-2, în plin val 4 al pandemiei de COVID-19, în România.

Reamintim faptul că Organizația Mondială a Sănătății – OMS desfășoară o misiune de evaluare a situației sanitare dificile pe care o parcurge România, cauzată de creșterea exponențială a numărului de cazuri confirmate pozitiv SARS-CoV-2.

Mulțumim OMS, pentru implicare, sprijin și solidaritate!” , anunță Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe pagina din mediul de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea