Rămâi conectat

Actualitate

Olimpiade la discipline din aria curriculară ”Tehnologii”: Alba organizează etapa națională la ”Fabricarea produselor din lemn”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Județul Alba organizează etapa națională la ”Fabricarea produselor din lemn”, o disciplină din aria curriculară ”Tehnologii”.

Ministerul Educației Naționale a publicat graficul Olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară ”Tehnologii” în anul școlar 2014-2015.

Probele scrise și practice la etapa pe școală au avut loc în ianuarie 2015, iar etapa locală, în februarie. Potrivit calendarului publicat de MEN, proba scrisă la etapa județeană are loc în 21 februarie, iar proba practică între 23-28 februarie. Etapa națională se desfășoară în 6-10 aprilie (probe scrise și practice)

Citește și Calendarul olimpiadelor școlare 2015: MEN a publicat calendarul olimpiadelor naționale, internaționale și al concursurilor școlare

Județul Alba este organizator la domeniul ”Fabricarea produselor din lemn”, olimpiadă din aria curriculară „Tehnologii”, destinată elevilor din clasele XI-XII.

La etapele județene și naționale ale olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, probele scrise și probele practice nu se vor desfășura în aceeași zi.

Județele organizatoare:

Hunedoara: Educaţie tehnologică V-VIII
Cluj: Mecanică XI-XII
Prahova: Construcţii, instalații și lucrări publice XI-XII
Bacău: Electric, electrotehnic, electromecanic XI-XII
Electronică, automatizări, telecomunicații XI-XII
Covasna: Industrie textilă și pielărie XI-XII
Alba: Fabricarea produselor din lemn XI-XII
Gorj: Economic, administrativ, comerț XI-XII
Turism şi alimentaţie XI-XII
Olt: Agricultură – creşterea animalelor XI-XII
Agricultură – cultura plantelor XI-XII
Suceava: Protecţia mediului XI-XII
Dolj: Industrie alimentară XI-XII
Analiza produselor alimentare XI-XII


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea