Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

OFICIAL: Compensarea de 50 de bani/litru la carburanți ÎNCETEAZĂ de la 1 ianuarie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri, în ultima ședință de Guvern din acest an, că de la 1 ianuarie nu se va mai acorda compensarea de 50 de bani/litru la carburanți pentru că prețurile au scăzut. Potrivit premierului, măsura va fi reintrodusă în cazul unei noi scumpiri a carburanților.

„Daca initial masura nu parea sa fie una care sa produca efecte, iata ca la sfarsitul anului putem constata ca a fost o masura buna, pretul la carburant ajungand la un nivel de dinainte ca masura sa fi fost decisa la nivelul guvernului. Trebuie sa anuntam ca incepand de la 1 ianuarie 2023 ea nu va mai functiona, in schimb este o decizie de suspendare, guvernul fiind pregatit ca in masura in care preturile au o evolutie care sa depaseasca puterea de cumparare sa o aplicam din nou”, a declarat Ciucă.

Guvernul a introdus de la 30 iunie 2022 compensarea prețului la carburant.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea