Rămâi conectat

Actualitate

Ofertă specială de Ziua Îndrăgostiţilor şi Dragobete, la CFR Călători. Bilete de tren InterCity la jumătate de preţ

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cfrDe Valentine’s Day şi Dragobete, cei care călătoresc în doi cu trenul vor plăti biletele
la preţ de unul. CFR Călători anunţă reduceri pentru şase trenuri InterCity, pe mai multe rute. Reducerea de 50 la sută din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterCity şi este disponibilă doar la casele de bilete.

Oferta este valabilă, în limita locurilor disponibile, la următoarele trenuri:
IC „Dacia” 346 şi 347 Bucureşti Nord – Curtici şi retur, IC „Ister” 472 şi 473 Bucureşti Nord – Curtici şi retur – cu opriri în Ploieşti Vest, Sinaia, Predeal, Braşov, Sighişoara, Mediaş, Blaj, Teiuş, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad; IC 532 Cluj-Napoca – Bucureşti Nord – cu opriri în Câmpia Turzii, Războieni, Teiuş, Blaj, Copşa Mică, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Predeal, Sinaia, Ploieşti Vest – şi IC 533 Teiuş – Cluj-Napoca – cu opriri în Teiuş, Războieni, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca.

De exemplu, cei care vor dori să meargă de la Bucureşti la Sighişoara vor plăti 94,5 lei, în loc de 179 de lei, pentru două bilete cu trenul IC „Dacia” 346, la clasa a II-a, în ziua de vineri, 14 februarie, precum şi luni, 24 februarie.

Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului, de 5 lei, se achită integral.

Sursa: Mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea