Rămâi conectat

Curier Județean

Ofertă de 800 de locuri de muncă în Spania! Salariu de 40 de euro pe zi, la cules de căpşuni. Selecţie, în ianuarie 2015. DETALII

Alexandra Mates

Publicat

în

Cei care doresc să lucreze în străinătate au ocazia să participe la o selecţie pentru locuri de muncă în Spania, în domeniul agricol. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba  aduce la cunoştinţa persoanelor interesate faptul că ANOFM a primit din partea firmei Surexport Campania Agraria SL cu sediul în Huelva – Spania o ofertă de 800 de locuri de muncă pentru sectorul agricol (recoltat căpşuni) Spania. Selecţia va avea loc în perioada 26-30 ianuarie 2015, locaţiile de desfăşurare fiind comunicate ulterior. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie 2015. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp.

Cei care vor să lucreze peste hotare pot pleca, în februarie, în Spania. Angajatorul spaniol Surexport Campania Agraria  oferă un număr de 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi (cu pauza de o jumătate de oră) /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 39,48 euro brut/ zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi.

Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă.

Perioada de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp.

Persoanele care au fost selectate şi au lucrat la firma SUREXPORT în anul 2014 vor primi contract nominal şi nu este necesar să participe la o nouă selecţie.
Pot participa la selecţie atât persoane care deţin NIE cât şi persoane care nu au mai lucrat în Spania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea