OCPI Alba a semnat contracte de finanțare cu 66 de primării din județ pentru lucrări de cadastru în cadrul PNCCF 2015-2023. Lista localităților

cadastru Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alba a încheiat contracte de finanţare cu 66 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT) pentru realizarea lucrărilor de cadastru general în cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF).

Finanţarea lucrărilor de înregistrare sistematică este asigurată din bugetul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin bugetul OCPI Alba, în baza OUG nr. 35/2016 care facilitează înscrierea cu prioritate a terenurilor agricole în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară.

ELIT

Astfel, din cele 78 de UAT-uri din judeţul ALBA au fost semnate contracte de finanţare cu 66 de UAT-uri, reprezentând o suprafaţă de 53997 de hectare şi un număr estimat de 148500 de imobile.

Pentru anul 2016, suma alocată realizării lucrărilor de înregistrare sistematică în judeţul Alba este de 9 450 000 lei.

Valoarea finanţării este în cuantum de 60 de lei/carte funciară (inclusivTVA). O.C.P.I. Alba va vira banii în conturile UAT-urilor numai pentru imobilele care au fost recepţionate şi pentru care au fost deschise cărţi funciare.

Lista UAT-urilor cu care OCPI ALBA a semnat contracte de finanţare până la data de 26 august 2016:

Abrud, Aiud, Albac, Alba lulia, Arieseni, Avram lancu, Baia de Aries, Berghin, Bistra, Blaj, Blandiana, Bucerdea Granoasa, Bucium, Calnic Câmpeni, Cenade, Cerul Bacainti, Cergau, Cetatea de Balta, Ciuruleasa Craciunelu de Jos, Cricau, Cugir, Cut, Dostat, Farau, Galda de Jos,Garbova, Garda de Sus, Hopirta, IntreGalde, Jidvei, Livezile, Lopadea Noua Lunca Mureşului, Lupsa, Metes, Miraslau, Mogos, Noslac, Ocoliş, Ohaba, Ponor, Posaga, Radesti, Ramet, Rametea, Roşia de Secas, Roşia Montana Salciua, Salistea, Sincel, Sasciori, Scarisoara, Sibot, Sohodol, Sona, Stremt, Sugag, Teius, Unirea, Vadu Moţilor, Valea Lunga, Vidra, Zlatna și Sebeş.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...