Rămâi conectat

Curier Județean

OCPI Alba a semnat contracte de finanțare cu 66 de primării din județ pentru lucrări de cadastru în cadrul PNCCF 2015-2023. Lista localităților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cadastruOficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alba a încheiat contracte de finanţare cu 66 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT) pentru realizarea lucrărilor de cadastru general în cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF).

Finanţarea lucrărilor de înregistrare sistematică este asigurată din bugetul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin bugetul OCPI Alba, în baza OUG nr. 35/2016 care facilitează înscrierea cu prioritate a terenurilor agricole în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară.

Astfel, din cele 78 de UAT-uri din judeţul ALBA au fost semnate contracte de finanţare cu 66 de UAT-uri, reprezentând o suprafaţă de 53997 de hectare şi un număr estimat de 148500 de imobile.

Pentru anul 2016, suma alocată realizării lucrărilor de înregistrare sistematică în judeţul Alba este de 9 450 000 lei.

Valoarea finanţării este în cuantum de 60 de lei/carte funciară (inclusivTVA). O.C.P.I. Alba va vira banii în conturile UAT-urilor numai pentru imobilele care au fost recepţionate şi pentru care au fost deschise cărţi funciare.

Lista UAT-urilor cu care OCPI ALBA a semnat contracte de finanţare până la data de 26 august 2016:

Abrud, Aiud, Albac, Alba lulia, Arieseni, Avram lancu, Baia de Aries, Berghin, Bistra, Blaj, Blandiana, Bucerdea Granoasa, Bucium, Calnic Câmpeni, Cenade, Cerul Bacainti, Cergau, Cetatea de Balta, Ciuruleasa Craciunelu de Jos, Cricau, Cugir, Cut, Dostat, Farau, Galda de Jos,Garbova, Garda de Sus, Hopirta, IntreGalde, Jidvei, Livezile, Lopadea Noua Lunca Mureşului, Lupsa, Metes, Miraslau, Mogos, Noslac, Ocoliş, Ohaba, Ponor, Posaga, Radesti, Ramet, Rametea, Roşia de Secas, Roşia Montana Salciua, Salistea, Sincel, Sasciori, Scarisoara, Sibot, Sohodol, Sona, Stremt, Sugag, Teius, Unirea, Vadu Moţilor, Valea Lunga, Vidra, Zlatna și Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea