Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

O vulpe moartă a fost găsită la intrarea în sediul PDL Alba. Accident sau mesaj politic?

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situație ciudată și totodată neplăcută pentru democrat-liberalii din Alba care au găsit, în această dimineață, o vulpe moartă chiar la intrarea în sediul partidului.

Dacă nu ar fi vorba totuși, despre un eveniment trist – moartea unui animal, am putea spune, glumind, desigur, că cineva a vrut să arunce… vulpea moartă în curtea PDL-ului.

Reprezentanții partidului consideră însă că este vorba despre o simplă întâmplare nefericită, fără o semnificație anume și că vulpea, rătăcită prin oraș, a fost cel mai probabil lovită de o mașină și probabil s-a târât până în locul în care a fost găsită.

Pe de altă parte am putea să ne gândim că animalul a fost aruncat acolo de cineva care a vrut să transmită un mesaj. În acest sens am putea face, de exemplu, legătura între un text postat de Adrian Năstase pe blogul personal, în luna februarie a acestui an, cu titlul ”PDL – o vulpe moarta de pe care fug puricii?”, în care acesta vorbește despre proiectul “Mișcării populare”, și declarațiile recente ale fostului premier, Mihai Răzvan Ungureanu, legate de finalizarea, în scurt timp, a demersurilor pentru constituirea unei forţe de centru-dreapta pentru care s-au purtat discuţiile informale cu preşedintele PDL, Vasile Blaga, cu liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu şi cu reprezentantul Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu.

În concluzie, este vorba despre un simplu accident sau despre un mesaj politic?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea