Rămâi conectat

Actualitate

O primăriță din Maramureș și soțul ei, preot, acuzați că ar fi jucat la păcănele ajutoarele de încălzire. Percheziții la locuința acestora și la Primărie

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
O primăriță din Maramureș și soțul ei, preot, acuzați că ar fi jucat la păcănele ajutoarele de încălzire. Percheziții la locuința acestora și la Primărie

Percheziții de amploare au avut loc astăzi, în localitatea Șieu, județul Maramureș, unde angajații primăriei sunt suspectați că au deturnat fonduri publice. Localnicii susțin că primărița ar fi jucat ajutoarele de încălzire la păcănele, împreună cu soțul acesteia, preotul din sat.

Poliţiştii de investigaţii economice din cadrul IPJ Maramureş, sprijiniţi de mascaţi, au descins la sediul Primăriei din Şieu, dar şi la domiciliile angajaţilor, inclusiv la cel al preotesei-primar, Irina Iusco. Poliţiştii ridică mai multe documente în care angajaţii primăriei sunt suspectaţi că au deturnat fonduri publice, scrie vasiledale.ro.

Deocamdată IPJ Maramureş nu a dat detalii despre dosarul în care se fac percheziţiile.

Potrivit Antena 3, se suspectează că de mai multe săptămâni s-ar fi întocmit acte ca oamenii să primească ajutoare de încălzire, însă banii nu ar mai fi ajuns la cetăţeni. Localnicii din Şieu spun că primăriţa, care este şi preoteasă, ar fi jucat ajutoarele de încălzire la păcănele împreună cu soţul ei, preotul din sat.

Primăriţa preoteasă Irina Iusco neagă acuzaţiile, afirmând că nu sunt decât „o noua incercare a unor contracandidati la primarie de a ma defăima”.

„Dragi sieuani, datorita ultimilor evenimente petrecute in localitatea Sieu , doresc va aduc la cunostinta urmatoarele:
– in urma unei reclamatii , ieri am avut perchezitie la domiciliu meu , de unde nu s-a ridicat nimic incriminator ( pentru ca nu exista ) .
– ulterior s-a facut perchezitie in primarie , unde s-au ridicat unele documente , urmand sa se faca cercetari .
Din punctul meu de vedere reclamatia nu se confirma, decat o noua incercare a unor contracandidati la primarie de a ma defăima , daca nu au reusit la vot, incearca prin reclamatii. Sa auzim de bine!”, a scris Irina Iusco.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea