O nouă acțiune de ecologizare, cu Lupii Sigidavei, în 14 octombrie, la Cugir. “Sâmbătă la Podu’ Roșu/ Ne-adunăm să umplem coșu’./ Coșu’ nost făcut din paie/ Îl vom umple cu gunoaie”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

“Sâmbătă la Podu’ Roșu/ Ne-adunăm să umplem coșu’./ Coșu’ nost făcut din paie/ Îl vom umple cu gunoaie. Sper că mulți ne adunăm/ Valea urgent s-o curățăm/ Că dup-aia pot să spun/ Hai cu noi la un CEAUN!”

USR - Alegeri parlamentare 2020

Nu toate localitățile sunt binecuvântate ca și orașul Cugir cu o apă curgătoare care să le traverseze șerpuind lin și cu puțin noroc curată, spre bucuria și încântarea locuitorilor și a celor care îl vizitează. Cu părere de rău și din nefericire, nu toți înțeleg că natura nu este un coș de gunoi.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Iubitori de natură și de tot ce oferă ea, motocicliștii cugireni organizează sâmbătă, 14 octombrie, cea de-a patra ediție a acțiunii de ecologizare de toamnă. Cei interesaţi să participe sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la ora 10.00, la Podul Roşu. Și cum potrivit zicalei „după muncă și răsplată”, membrii clubului îi așteaptă pe cei care vor da o mână de ajutor să li se alăture la o mâncare la ceaun, la finalul activității de ecologizare.

“Lupii Sigidavei. Râul Mare. Cugir. Natură. Aer curat. CEAUN !
Vă așteptăm cu drag și voie bună, să participați și la această ediție. Nu durează mult ca să schimbi ceva, hai să vezi!”, transmit organizatorii.

Acţiunea este un proiect Lupii Sigidavei, organizat în parteneriat cu primăria oraşului Cugir.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419