Rămâi conectat

Actualitate

O fetiță a venit pe lume, duminică la amiază, în Sfânta zi de Paști, la spitalul din Alba Iulia. Se spune că va avea un destin plin de noroc

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Învierea Domnului a venit cu o minune pentru o familie din județul Alba. Au devenit părinți în cea mai importantă zi a creștinătății, Sfânta zi de Paști, iar copilul lor este perfect sănătos. Fetița a văzut lumina zilei în jurul orei 13.00, cântărește 2,6 kilograme și a primit la naștere nota 9. Din popor se spune că bebeluşii născuți de Paşti au o viaţă binecuvântată, luminată şi mult noroc.

Sărbătoarea Sfântă a Paștelui va rămâne, cu siguranță, o zi specială pentru o familie din orașul Câmpeni. În prima zi de Paști, a avut cel mai frumos şi de neegalat cadou. Au ţinut în braţe minunea vieţii. Mămica care a trecut prin durerile naşterii a adus pe lume un copil sănătos, de 2.600 kg, la ora 13.05.

Tradiția spune că în Noaptea de Înviere se deschide Raiul şi se închide Iadul, iar bebelușii născuți de Paști vor fi călăuziţi numai pe căi pline de oportunităţi şi vor avea parte de noroc până la capătul vieţii.

Potrivit personalului medical de la secția de Nou-născuți a Spitalului din Alba Iulia, în noaptea de Înviere nu a venit pe lume niciun prunc, însă în Prima zi de Paști, pe lângă fetița născută la amiază, urmează să vină pe lume și alți bebeluși.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea