O fabrică din județul Alba se reprofilează: Va produce până la 300.000 măști de protecție pe zi

Într-o postare pe pagina proprie de facebook, reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Alba, dau un exemplu pozitiv de implicare și de siguranță oferită angajaților, oferite de o firmă din județul Alba, care s-a reprofilat în această perioadă pe profucția de măști de protecție.

„Exemple pozitive că lumea merge înainte! Andrei Oanta ofera siguranta angajatilor!

ELIT

Una din firmele grupului Caresta, CARESTA STORE, a început producția de măști de protecție ce urmează a fi certificate de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România. Prima linie tehnologică de producție a fost comandată în Italia în colaborare cu grupul MBM , ei fiind și cei care vor asigura mentenanța utilajelor.
Producția se realizează într-un spațiu amenajat special. Oamenii vor fi instruiți și verificați, se va lucra pe 3 schimburi, la o capacitate de 80.000 bucați, crescând ulterior la 300.000 bucăți pe zi .

Firma CARESTA STORE este certificata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

“Datorită contextului economic, dar și unei vechi experiențe de familie în domeniul medical, am hotărât această reconversie. Așa toate locurile de muncă aferente fabricii din Alba Iulia sunt salvate “, a precizat Andrei Oanta, administratorul firmei
În urma acestei investiții, firma realizează 5 tipuri de măști de protecție și alte echipamente de protecție medicală, prima linie de confecționare a echipamentelor fiind deja în funcțiune de 2 săptămâni și produce halate, combinezoane etc . Materia prima este din Italia si Turcia”, au scris reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Alba pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...