Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Numeroși tineri palestinieni vor studia la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și în anul universitar 2016-2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

uabNumeroși tineri din Palestina vor studia și în noul an universitar, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în special în cadrul Anului pregătitor de învățare a limbii române sau la programele de licență în limba engleză.

”UAB are, deja, o tradiție în privința colaborărilor cu Statul Palestina (la nivel diplomatic și academic), și în noul an universitar numeroși studenți palestinieni urmând să studieze la UAB, în special în cadrul Anului pregătitor de învățare a limbii române sau la programele de licență în limba engleză”, transmit reprezentanții universității albaiuliene.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O delegație a Statului Palestina se va întâlni, marți, cu reprezentanți ai Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea