Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Numărul total al românilor cu drept de vot la alegerile prezidențiale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autoritatea Electorală Permanentă a comunicat astăzi numărul oficial al cetățenilor care au drept de vot în primul și în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Astfel, numărul alegătorilor din ţară valabil la data de 18 august este de 18.336.254, iar al celor din străinătate este de 530.446 pentru primul tur de scrutin, iar pentru turul doi, din 16 noiembrie, acesta este de 18.344.071 pentru ţară, respectiv 530.652 în străinătate.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) precizează, într-un comunicat, că listele electorale permanente se întocmesc şi se tipăresc de către primari, în baza datelor cuprinse în Registrul electoral şi înformează că cifrele referitoare la numărul de alegători se regăsesc şi pe site-ul instituţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea