Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

NU RATAȚI! Oportunități de ANGAJARE pe fonduri europene – Consiliul Județean Alba recrutează 12 lectori pentru două proiecte POSDRU

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a lansat recent procesul de selecție pentru lectori în cadrul a două proiecte POSDRU.

Astfel, vor fi recrutați 9 LECTORI (7 pentru Cugir, 1 pentru Alba Iulia și 1 pentru Zlatna) în cadrul proiectului „Oportunităţi sporite pentru şomeri şi persoanele în cântarea unui loc de muncă, din regiunile Centru şi Nord-Vest pentru participarea viitoare pe o piață a muncii modernă, flexibilă şi inclusivă” POSDRU/125/5.1/S/126058. Cursurile de formare profesională vizează calificarea în meseriile de: strungar; frezor, rabotor, mortazor; peisagist floricultor; rectificator; tehnician CAD/CAM; competențe IT.

De asemenea, vor fi recrutați 3 LECTORI pentru proiectul ”Egalitate și acces pe piaţa muncii” POSDRU/151/6.3/G/135156, în cadrul căruia vor fi organizate, în Alba Iulia, cursuri de formare profesională în meseria de lucrător social.

Cerinţe specifice postului sunt:

– Studii superioare in specialitatea programei de pregătire;
– Pregătire pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor atestată cu certificai de Formator sau Formator de formatori;
– Aptitudini tehnice: cunoştinţe de utilizare PC (Word, Excel, Power Point, Internet Explorer);
– Abilitate de a planifica şi de a lucra în echipă;
– Experienţă profesională minim 3 ani in specialitatea programei de pregătire.

În ambele cazuri candidații trebuie să să-şi depună CV-ul model Europass în limba romană cu menţionarea postului vizat, a titlului şi ID-ului proiectului până luni, 25 august 2014, ora 14.00.

CV-urile se vor depune, în vederea evaluării şi selecţiei, la sediul Consiliului Judeţean Alba, Biroul resurse umane, Piaţa Ion I.C. Brătianu nr. 20, între orele 8.00-16.00 sau vor fi transmise prin e-mail la adresa [email protected].

Numai CV-urile transmise până la termenul limită vor fi luate în considerare în vederea etapelor următoare ale selectării. Procesul de selecţie a candidaţilor va consta în selectarea dintre CV-urile primite a acelora care respectă cerinţele specifice posturilor menţionate.

Rezultatele vor fi afişate la sediul Consiliului Judeţean Alba şi pe site-ul instituţiei www.cjalba.ro în termen de 24 ore de la data expirării termenului de depunere a CV-urilor.

Candidaţii declaraţi admişi în urma selecţiei vor fi invitaţi la un interviu, ocazie cu care vor depune şi actele doveditoare în ceea ce priveşte studiile, experienţa profesională, competenţele menţionate în CV.

Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la telefon 0258/813380/interior 7010 sau puteți solicita pe adresa de e-mail [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea