Noul consilier al lui Ludovic Orban e absolvent al Colegiului ”HCC” din Alba Iulia: Cred în acest demers și apreciez, ca intelectual, deschiderea la nivelul conducerii PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, că profesorii Bogdan Glăvan şi Cristian Păun vor deveni consilierii săi pe probleme economice şi politici liberale.

Cristian Păun este profesor la Academia de Studii din București, fiind absolvent la Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

“Astăzi, în reuniunea Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal, am prezentat doi noi colegi care vor fi consilierii mei pe probleme economice, pe politici liberale. Este vorba de domnul profesor Bogdan Glăvan şi domnul profesor Cristian Păun”, a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban, după şedinţa conducerii partidului, citat de Adevărul.ro

Cristian Păun a declarat: “Mulţumesc pentru această deschidere, până la urmă economia nu poate fi decât liberală, pentru că vorbeşte despre piaţă, despre schimburi, despre producţie şi am considerat ca profesor că este timpul să trec la un alt nivel, în sensul că nu mai ajută doar să spunem doar blog-ul sau Facebook-ul, pentru promovarea ideilor liberale trebuie să se facă într-un cadru organizat. Platforma pe care ne-o pune la dispoziţie Partidul Naţional Liberal de a consolida aceste idei în rândul electoratului este foarte bună. Este cazul ca România să înceapă să înveţe economia de piaţă cu adevărat şi să şi o aplice”.

De asemenea, el a mai scris pe Facebook: ”Am decis sa ma pun, alaturi de alti colegi si prieteni, la dispoziia partidului care inca este reprezentativ ideologic pentru doctrina in care cred, macar prin traditie si nume. Avem cateva proiecte educationale interesante care, speram, sa consolideze partidul. Ne-am propus sa aducem o mai mare claritate ideologica, cel putin pe partea economica, cea mai consistenta parte a doctrinei liberale. Pentru a putea fi aparate politic, ideile liberale trebuie intelese si asumate de toti cei care cred in liberalism si economia de piata! E forma mea prin care incerc sa #rezist! Cred in acest demers si apreciez, ca intelectual, deschiderea la nivelul conducerii PNL!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Иоханниc 16 ianuarie 2018 at 9:39

Il consiliaza in cum anume sa amestece licorile sau in ce?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...