Rămâi conectat

Actualitate

„Noțiuni de prim ajutor”, o nouă materie ce ar putea fi introdusă în școli

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

prim-ajutorPlenul Camerei Deputaților a adoptat tacit un proiect de lege care introduce o nouă materie obligatorie în școli: „Noțiuni de prim ajutor”.

Materia ar urma să se predea la toate nivelurile învățământului preuniversitar și universitar. Proiectul mai trebuie să treacă și de Senat pentru a ajunge la promulgare.

Proiectul de lege a fost initiat de deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru.

„La toate nivelurile sistemului naţional de învăţământ preuniversitar şi universitar se include disciplina ‘Noţiuni de prim ajutor’, ca disciplină obligatorie de studiu.

Planul cadru şi programa naţională, precum şi condiţiile ce trebuie îndeplinite de personalul didactic pentru disciplina ‘Noţiuni de prim ajutor’ se aprobă prin ordin comun al Ministerului Educaţiei şi al Ministerului Sănătăţii”, se arată în proiectul de lege. (C.M.)

sursa: hotnews.ro, evz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea