Rămâi conectat

Actualitate

Noi SANCȚIUNI pentru șoferii prinși băuți sau drogați la volan: Închisoare și 10 ani fără permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi SANCȚIUNI pentru șoferii prinși băuți sau drogați la volan: Închisoare și 10 ani fără permis de conducere

Noi sancțiuni drastice urmează să intre adoptate pentru șoferii care sunt prinși băuți sau drogați la volan în România. Proiectul de lege a fost amânat câteva luni la rând și urmează să fie votat astăzi în Camera Deputaților.

De 6 ani, România ocupă primul loc în Europa la numărul de accidente. Doar în ultimele luni, zeci de șoferi băuți și drogați au provocat tragedii pe șosele.

Citește și: ACCIDENT cu pagube materiale la Blaj: Un șofer ”MORT DE BEAT”, reținut după ce a lovit două mașini parcate și a părăsit locul faptei. Avea o alcoolemie de 0,97 mg/l

Un nou proiect de lege i-ar putea lăsa fără permis 10 ani pe cei care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor. Acesta a fost amânat câteva luni la rând și urmează să fie votat astăzi în Camera Deputaților.

De asemenea, proiectul prevede înăsprirea pedepselor și pentru cei prinși cu substanțe interzise. Ei nu vor mai putea fi amendați, ci pedepsiți cu închisoarea.

După ce va fi votat, proiectul merge la promulgare, la președintele Klaus Iohannis.

Vedetele care au fost prinse băute și drogate la volan

Numeroase persoane din showbiz-ul românesc au riscat și au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice şi droguri. De-a lungul timpului, mai multe nume sonore au fost prinse în trafic de către polițiști, conducând fie sub influența băuturilor, fie a substanțelor psihoactive.

Printre acestea amintim câteva: Ana Morodan, Victor Slav, actorul George Burcea, Vica Blochina, Dorian Popa și lista continuă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Plata TVA la momentul emiterii facturii și nu la încasarea ei este foarte periculoasă”: Ce spune Cristian Păun, profesor la ASE, despre această măsură propusă de Guvern

Bera Larisa

Publicat

în

„Plata TVA la momentul emiterii facturii și nu la încasarea ei este foarte periculoasă”: Ce spune Cristian Păun, profesor la ASE, despre această măsură propusă de Guvern Profesorul universitar din cadrul Acedemiei de Studii Economice București, originar din Alba, Cristian Păun, a abordat pe pagina de socializare subiectul privind încasarea în avans a TVA la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea