Rămâi conectat

Actualitate

Noi restricţii anti Covid-19 în Grecia: Ce trebuie să știe românii care merg în vacanță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începând de sâmbătă, 1 august, Grecia a extins obligativitatea purtării măștii de protecție și pentru spațiile publice interioare. În plus, a adoptat o serie de alte restricții pentru a combate răspândirea COVID-19, după o creștere a cazurilor, relatează Agerpres.

În ultimele zile, numărul infecţiilor cu coronavirus a crescut constant în Grecia. Miercuri au fost raportate 57 de noi cazuri. O zi mai târziu, numărul lor a fost de 65, iar vineri au fost înregistrate 78 de noi infectări. Astfel, guvernul de la Atena a decis să ia noi măsuri pentru a limita răspândirea virusului. Masca de protecție este de acum obligatorie în spațiile publice închhise, iar locurile în baruri sunt limitate, pentru a se evita aglomerarea.

Clienții care stau în picioare, chiar dacă și în afara localului, nu vor mai fi serviți. Pentru a se asigura că aceste reguli sunt respectate, autoritățile au făcut mai multe controale în pub-uri, precum și în transportul public, unde masca este, de asemenea, obligatorie. Cei care nu respectă aceste reguli riscă o amendă de 150 de euro.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei Un proiect de ordin al Ministerului Mediului, aflat în dezbatere publică, modifică ghidul de finanţare a programului „Casa Verde Fotovoltaice”, astfel încât cei interesați să primească bani și pentru achiziționarea unui sistem de stocare a energiei electrice produse, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea