Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Noi lucrări de modernizare a sistemului de iluminat, în Alba Iulia: Ce străzi sunt vizate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noi lucrări de modernizare a sistemului de iluminat, în Alba Iulia: Ce străzi sunt vizate

Primăria Alba Iulia desfășoară lucrări de modernizare și eficientizare a sistemului de iluminat public din oraș.

Reprezentanții primăriei municipiului Alba Iulia au anunțat o nouă serie de lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public, într-o postare pe pagina oficială de Facebook: ”În perioada 4 – 8 noiembrie, lucrările vor fi executate pe strada Livezii, de la intersecția cu strada Gheorghe Doja și până la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu.

Datorită complexității acestor lucrări, locuitorii zonelor în cauză se pot confrunta cu anumite neplăceri, iar pe această cale apelăm la înțelegerea acestora și ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Trebuie să conștientizăm, cu toții, faptul că lucrurile nu se pot schimba peste noapte, iar toate aceste lucrări de modernizare sunt făcute în beneficiul albaiulienilor și, implicit, al orașului.

Deoarece, în prezent, iluminatul public generează consumuri energetice foarte mari, prin aceste lucrări se urmărește scăderea consumului de energie, odată cu înlocuirea corpurilor de iluminat pe bază de sodiu, cu unele tip LED și telegestiune, astfel încât fiecare lampă poate fi controlată independent, de la distanță. Totodată, va rezulta și o îmbunătățire din punct de vedere estetic, deoarece vor exista stâlpi metalici, dedicați iluminatului public, urmând ca, după finalizarea lucrărilor de modernizare a iluminatului, rețelele electrice aeriene să fie introduse în subteran, iar actualii stâlpi din beton să fie eliminați.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea