Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nodul rutier de la Cugir de pe Autostrada Orăștie-Sibiu se poate realiza, dar numai după ce trece perioada de garanție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a declarat la radio Unirea FM că nodul rutier din zona Cugir se va realiza, dar numai la finalul perioadei de garanție a acelui tronson de autostradă. 

nod rutier01Dumitrel a subliniat că urcarea-coborârea de pe Autostrada Orăștie – Sibiu, de la Cugir, se va realiza fie din fonduri proprii, fie de la CNADNR.

”Urcarea (n.a. și coborârea) pe autostradă, la Cugir: Am făcut o adresă, în anii trecuți la CNADNR pentru că noi trebuie să avem acceptul lor pentru a face această lucrare. Ne-au răspuns că această porțiune de autostradă este în perioada de garanție și drept urmare nu se poate executa nicio lucrare până nu trece perioada de garanție și se va constata calitatea lucrărilor și așa mai departe”, a spus, marți, Ion Dumitrel.

Acesta a explicat că nodul rutier nu se poate realiza, deocamdată, indiferent de sursa de finanțare.

Președintele CJ Alba a adăugat că CNADNR își dorește să fie executat acest nod rutier, la fel și oamenii și investitorii din Cugir.

”Urcarea pe autostradă de la Cugir va fi un proiect pe care dacă nu-l va executa CNADNR-ul va trebui să cerem acceptul să-l executăm noi, din fonduri proprii”, a afirmat Ion Dumitrel, arătând că nodul rutier este o prioritate pentru Consiliul Județean Alba.

Nodul rutier ar urma să fie construit, mai exact, la Șibot, aproape de Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea