Rămâi conectat

Curier Județean

Noapte de COȘMAR pentru o femeie din Ocna Mureș: A fost bătută și amenințată cu moartea de soțul ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Ocna Mureș, care si-a amenințat și agresat soția, este cercetat de polițiști. A fost emis ordin de protecție provizoriu.

La data de 30 august 2021, în jurul orei 22,00, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Ocna Mureș au intervenit la o locuință din oraș unde o femeie a reclamat că a fost agresată și amenințată, cu moartea, de către soțul său.

Față de bărbatul de 51 de ani, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie, iar în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care i-a fost interzis să se apropie de soția sa, acesta fiind obligat să părăsească imediat locuința comună.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea