Rămâi conectat

Sport

Nicuşor Stanciu, noul număr 10 al Stelei! Supercupa României, cu ASA Tg Mureş, prima apariţie a ex-uniristului în această postură

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ex-uniristul Nicuşor Stanciu va purta tricoul cu numărul 10 al echipei campioan Steaua Bucureşti în următoarea ediţie de campionat, primul prilej oficial fiind Supercupa României, de la Constanţa, cu ASA Tg. Mureş.

În urma lui, Tănase lasă la Steaua banderola de căpitan şi tricoul cu numărul 10. Şi dacă noul lider a fost nominalizat deja de Rădoi, în persoana lui Fernando Varela, tricoul cu numărul 10 a fost preluat de Nicuşor Stanciu, un fotbalist în vârstă de 22 de ani care a fost folosit titular de Mirel Rădoi în ultimele meciuri de pregătire, iar aşteptările de la el sunt pe măsură.

Duckadam: „Stanciu e acel număr 10 de care aveam nevoie”

De când e la Steaua, Stanciu şi-a schimbat de fiecare dată numărul de pe tricou. A purtat numărul 23, apoi 12 şi acum va fi decarul echipei. “De când am aşteptat să explodeze Stanciu? Mai bine mai târziu decât niciodată! El e acel număr 10 de care Steaua şi echipa naţională au nevoie”, spunea, de curând, Helmuth Duckadam.

Dacă Stanciu i-a luat tricoul lui Tănase, asta nu înseamnă că-i va ocupa şi poziţia din teren. Dodel a evoluat mijlocaş stânga, dar postul său va fi preluat acum de Alex Chipciu, în timp ce Nicuşor e preferat de Rădoi în spatele vârfului.

Sursa: Prosport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea