Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nicusor Stanciu este dorit în Turcia de Trabzonspor *Ex-uniristul are o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicusor Stanciu, pustiul pentru care Gigi Becali a anuntat ca pregateste o clauza de reziliere de 25 de milioane de euro, este dorit in Turcia de Trabzonspor, echipa lui Alexandru Bourceanu, fostul capitan al Stelei.

Lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia, fotbalistul în vârstă de 21 de ani a avut un sezon excelent în tricoul Stelei, cucerind două trofee, Supercupa României, titlul, ratând însă eventul prin pierderea finalei cu Astra Giurgiu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*”Cel mai bun tânăr fotbalist din Liga 1″

Nicuşor Stancu a fost desemnat recent „cel mai bun tânăr fotbalist din Liga 1” şi este cotat pe site-ul transfermarkt.de la suma de două milioane de euro. În 2011, echipa din Cetatea Marii Uniri, aflată în pragul insolvenţei l-a cedat la FC Vaslui pentru 224.000 de euro, iar moldovenii l-au vândut Stelei în 2013 contra sumei de 700.000 de euro.

Publicatia turca 61saat.com scrie ca „Trabzonspor cauta jucatori low-cost, in foame de rezultate”, printre ei fiind si Nicusor Stanciu. Nu este singurul jucator al Stelei care ar putea pleca in aceasta vara.

Tatarusanu este ca si plecat la Fiorentina, Latovlevici este dorit la Dinamo Zagreb, Pintilii, Szukala si Popa sunt doriti de Reghe la Al Hilal, in timp ce Tanase s-ar putea desparti pentru suma corecta


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea