Rămâi conectat

Ştirea zilei

Nicolaie Moldovan, curtat de guvernul tehnocrat. Ministrul Fondurilor Europene: Am vrut să vi-l răpesc, dar a spus că nu pleacă de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administratorul public al municipiului Alba Iulia, Nicolae Moldovan, cel despre care se vorbește că ar fi succesorul lui Mircea Hava, sau cel puțin candidatul PNL-ului pentru funcția de primar în 2020, a fost chemat să lucreze în guvernul tehnocrat, însă a refuzat oferta.

Ghinea, Moldova, Hava, Dumitrel01Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că i-a făcut o ofertă de angajare lui Moldovan, însă se pare că aceasta nu a fost de nerefuzat.

”Acum, să dau puțin din casă, eu am vrut să vi-l răpesc pe Nicușor să-l duc la minister, dar a zis că nu pleacă de la Alba Iulia pentru că are aici o echipă. Atunci a zis, vino tu la Alba Iulia să vedeți ce avem de spus. Am venit, uitați aici, am patru pagini de notițe, scris mic, pentru că am venit să ascult, să văd ce au de spus oameni care au performat în ceea ce privește fondurile europene”, a spus Ghinea.

Ministrul Fondurilor Europene a lăudat, după cum era de așteptat, mai ales că Mircea Hava și Ion Dumitrel erau în dreapta și stânga lui, Primăria municipiului Alba Iulia, dar și Consiliul Județean.

Acesta a subliniat că primăria a reușit să atragă, chiar împotriva birocrației, fonduri europene în valoare de 150 de milioane de euro.

Ghinea a vizitat, după o întâlnire cu reprezentanții administrației locale, județene, zona istorică și proiectele finanțate de Comisia Europeană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Nouă, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolică în maghiară și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minorității maghiare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Nouă, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolică în maghiară și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minorității maghiare în România În data de 16.03.2024, la Liceul Teologic Romano-Catolic „Gróf Majláth Gusztáv Károly” Alba Iulia, s-au desfășurat etapele județene ale OLIMPIADEI de RELIGIE […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea