Rămâi conectat

Sport

Nicolae Stanciu, notă mai mare ca Messi, în duelul de lux cu Barcelona, din Champions League!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Fostul unirist Nicolae Stanciu (Slavia Praga) a făcut o partidă remarcabilă în Champions League, contra Barcelonei, fiind printre jucătorii care au primit cea mai mare notă din partea francezilor de la L’Equipe.

Internaționalul român a fost notat cu 7, mai mult, în opinia publicației respective decât Leo Messi, starul vizitatorilor. ce a primit nota 6.

Conform digisport.ro, românul a primit nota 7 după evoluția consistentă din partida cu formația blaugrana. Aceeași notă a fost acordată și celor doi colegi ai săi, Lukas Masopust (26 de ani) și Jan Boril (28 de ani), marcatorul golulului Slaviei.

Nicolae Stanciu a fost implicat în faza golului egalizator, iar la 1-1 mijlocașul a șutat la colțul scurt, de la 25 de metri, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui ter Stegen.

De la Barcelona, doar Marc-Andre ter Stegen (27 de ani), cel mai bun om al catalanilor, a primit tot nota 7. Leo Messi, starul catalanilor, a primit doar 6.

Mijlocașul de 26 de ani a rămas impresionat de Lionel Messi, care a marcat primul gol al meciului. „Este un sentiment plăcut. Nu mulți jucători au ocazia să înfrunte Barcelona, să înfrunte acești jucători uriași. În special Messi, care  cred că este cel mai bun jucător din istorie. Este fantastic să îl vezi pe teren și să intri în dueluri cu el, să încerci să îi iei mingea. Dar nu cred că este vorba doar despre el. Au o echipa fantastică, cu jucători foarte buni, iar pentru următorul meci, ar trebui să ne concentrăm să îi oprim pe toți, a spus Stanciu.

De altfel, Stanciu este unul dintre cei mai importanți oameni ai campioanei Cehiei. Acesta execută majoritatea fazelor fixe și se implică în foarte multe acțiuni ale Slaviei.

Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea