Rămâi conectat

Sport

Nicolae Stanciu, la aniversară: ”Vreau să-mi închei cariera la Unirea Alba Iulia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Stanciu, la aniversară: ”Vreau să-mi închei cariera la Unirea Alba Iulia”

Într-un interviu acordat publicației ”Pro Sport” cu ocazia împlinirii, pe 7 mai, a vârstei de 30 de ani, Nicolae Stanciu a afirmat răspicat că vrea să-și încheie la echipa de la care a pornit în fotbalul mare, Unirea Alba Iulia. ”Știți unde ar fi plăcut să îmi închei cariera?

În orașul unde am început fotbalul, la Unirea Alba Iulia. M-aș bucura enorm dacă în anii aceștia echipa ar reuși să promoveze într-un eșalon superior…”, a spus internaționalul albaiulian.

Întrebat care este complimentul care l-a impresionat cel mai mult, Nicolae Stanciu a răspuns: ”O să spun doar ca m-a emoționat ceea ce a declarat fostul meu antrenor de la Slavia Praga, Jindrich Trpisovski.

Am avut o relație excelentă și rezultate incredibile împreună, iar când un tehnician spune că ești cel mai bun fotbalist pe care l-a antrenat și că regretă în fiecare zi plecare ta, nu poți decât să primești umil, cu recunoștință și emoție, un asemenea compliment”. ”Am avut șansa, prin performanțele reușite de echipele unde am jucat, să trăiesc multe clipe de bucurie cu suporterii.

Dar totdeauna sunt emoționat, indiferent de rezultatul unui meci, de suporterii cu dizabilități. Mă emoționează profund să văd că le pot aduce bucurie cu fotbalul pe care îl joc și eu, iar când îmi transmit că însemn ceva pentru ei, sunt cel mai fericit”, a mărturisit Nicoela Stanciu când a fost ce momente trăite alături de suporteri îl emoționează profund.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea