Rămâi conectat

Actualitate

Nicolae Ciucă și-a depus candidatura la președinția PNL: „Putem ajunge primul partid pe țară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Ciucă și-a depus candidatura la președinția PNL: „Putem ajunge primul partid pe țară”

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus candidatura la șefia PNL și a anunțat un obiectiv colosal pentru partidul care efectiv se prăbușește în sondaje. Ciucă spune că PNL poate deveni cel mai votat partid din România.

„Am decis să îmi depun moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al PNL. Am decis să îmi asum această responsabilitate după o disucție pe care am avut-o cu colegii și în urma unei analize pe care am făcut-o asupra situației politice. PNL este la guvernare și are obligația să guverneze pentru siguranța românilor și să asigure faptul că putem depăși cu bine situația actuală.

Una din condițiile care asigură guvernarea e ca în partid să existe o stare de armonie. O altă condiție ca să avem o coaliție funcțională e calea dialogului.

De când am intrat în PNL am putut observa capacitatea PNL de a se mobiliza în toate colțurile țării. Acum nu e vorba de o persoană, ci de toată echipa PNL care trebuie să fie conștientă că de activitatea fiecăruia dintre noi depinde scorul partidului. PNL este cel mai mare partid de dreapta, are cei mai buni primari și poate ajunge primul partid pe țară”, a declarat Nicolae Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

CISEROM Sebeș solicită facilități fiscale pentru depășirea dificultăților economice din industria textilă: Scrisoare deschisă către Primul Ministru

Ziarul Unirea

Publicat

în

CISEROM Sebeș solicită facilități fiscale pentru depășirea dificultăților economice din industria textilă: Scrisoare deschisă către Primul Ministru CISEROM se alătură demersului Braiconf și solicită facilități fiscale pentru depășirea dificultăților economice din industria textilă, printr-o scrisoare deschisă către Primul Ministru al României. CISEROM SA este un producător de tradiție în industria textilă din România, cu o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea