Rămâi conectat

Ştirea zilei

Niciun drum nu e prea lung: Echipajul Crucea Roșie Alba a asigurat cu succes transportul unei paciente din ITALIA până în Alba, parcurgând peste 3000 de kilometri

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Niciun drum nu e prea lung: Echipajul Crucea Roșie Alba a asigurat cu succes transportul unei paciente din ITALIA până în Alba, parcurgând peste 3000 de kilometri

Echipajul dedicat de la Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Române Filiala Alba a realizat cu succes transportul internațional al unei paciente de la un spital din Italia la un spital din județul Alba. Această misiune a fost efectuată cu ajutorul uneia dintre cele mai moderne ambulanțe din parcul auto al Crucii Roșii Alba, condusă de un echipaj complet compus din medic, asistent medical și doi ambulanțieri.

Cu o distanță de peste 3000 de kilometri parcursă, pacienta a fost predată în stare stabilă cadrelor medicale de la spitalul din Alba. Acest transport reușit subliniază profesionalismul și capacitatea de intervenție a Crucii Roșii în situații critice.

În timpul misiunii în Italia, colegii de la Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Române Filiala Alba au avut oportunitatea de a schimba experiențe și impresii profesionale cu personalul serviciului de ambulanță italian. Aceștia s-au declarat profund impresionați de echipamentul de vârf al ambulanțelor Crucii Roșii și de abilitatea echipajelor românești de a efectua transporturi internaționale de pacienți într-un mod extrem de profesionist.

Filiala Alba a Crucii Roșii Române are în prezent un serviciu medical de ambulanță format din 7 ambulanțe, dotate la standarde europene. Echipajele de ambulanță asigură consultații medicale de urgență, asistență medicală la evenimente publice și transportul medical al pacienților în țară și în străinătate.

Filiala Alba a Crucii Roșii Române demonstrează în continuare angajamentul față de comunitate și de pacienți prin furnizarea unor servicii medicale de ambulanță de înaltă calitate. Echipajele de ambulanță din această regiune asigură consultații medicale de urgență, asistență medicală la evenimente publice și transportul medical al pacienților atât în țară, cât și în străinătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum se efectuează testele antidrog (drugtest): Explicațiile polițiștilor din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum se efectuează testele antidrog (drugtest): Explicațiile polițiștilor din Alba Miercuri, 7 iulie 2024, începând cu ora 10.00, IPJ Alba a organizat în parcarea Carolina Mall, o acțiune de informare cu privire la ultimele modificări în domeniul legislației rutiere și prevenirea evenimentelor negative în trafic. Printre altele, reprezentanții Serviciului Rutier au prezentat modul cum se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea