Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nereguli la Spitalul Județean Alba depistate de Corpul de Control al Ministerului Sănătății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma verificărilor Corpului de Control al Ministerului Sănătății la Agenția Națională de Transplant au fost descoperite mai multe nereguli. Din patru spitale acreditate pe care le-au verificat inspectorii, la toate au fost descoperite nereguli.

Spitalul Judetean de Urgenta Alba IuliaCele patru unități verificate, care au fost acreditate pentru transplant, deși nu îndeplineau condițiile minime, sunt spitalele județene din Alba Iulia, din Brăila, Ploiești și Reșița.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Niciun centru nu dispunea de măsurile necesare. Brăila, Alba Iulia, Ploiești și Reșița sunt spitalele cu nereguli.Am găsit nereguli în derularea unui program european”, a spus Voiculescu, citat de stiripesurse.ro

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, anunță că a depistat fapte de natură penală și va sesiza organele în drept.

Au existat și nereguli în ceea ce privește cheltuirea banilor publici. De exemplu, un contract a fost semnat de un șofer, care avea și jumătate de normă la departamentul de achiziții, dar care a declarat că nu a înțeles ce a semnat, a spus ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

De asemenea, în urma controlului a fost sesizată și Agenția Națională de Integritate, în privința unui posibil conflict de interese.

Anul acesta Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia nu a derulat activitate de prelevare de organe și nu s-au făcut plăți, a declarat managerul instituției ec. Nicoleta Coșarcă, precizând că așteaptă explicații de la Corpul de Control al Ministerului Sănătății, după ce ministerul Vlad Voiculescu a afirmat că aici s-au găsit nereguli majore.

Citește și Managerul Spitalului din Alba Iulia: Aștept explicații de la Corpul de Control al MS. Anul acesta nu am derulat activitate de prelevare de organe și nu am efectuat plăți


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea