Rămâi conectat

Politică Administrație

Negruț visează cu ochii deschiși. Ce scor vrea liderul PMP, în județul Alba, la alegerile prezidențiale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ne aflăm într-o precampanie pentru alegerile prezidențiale, în care majoritatea partidelor politice și-au desemnat candidatul, urmând ca, în 9-10 august, sondajele interne ale PNL și PDL să decidă candidatul ACL. (Iohannis sau Predoiu)

Clement Negrut01Deși nu a trecut cu mult de 6% la alegerile europarlamentare, Clement Negruț, crede că în câteva luni a înnebunit electoratul cu proiectele sale și va obține 25% la alegerile prezidențiale, în județul Alba.

”Mă gândesc să mergem undeva către 25%. Eu întotdeauna îmi stabilesc ținte mari să îmi mobilizez armata. Eu fac o analiză foarte clară și când am zis, am zis. Varianta retragerii o iau în calcul, în condițiile în care scorul pe care l-am propus nu va fi în măsură să mă mulțumească pe mine, dacă voi fi în continuare președinte de partid”, a spus Negruț.

Acesta nu exclude varianta ca partidele de centru dreapta să-l susțină pe Cristian Diaconescu.

”În PDL scandalul e cât casa: Cătălin Predoiu, Monica Macovei, Ungureanu, trei în aceiași teacă. La PNL la fel, Iohannis, Crin Antonescu, Ghișe, Tăriceanu. Mare deranj. Este evident că singurul candidat în momentul de față care are culoarul lui este Cristian Diaconescu. Și le propun liderilor politici să analizeze varianta în care să ne punem toți la masă și să-l susținem pe Diaconescu”, a mai spus acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea