Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Negocierile RUSIA-UCRAINA s-au SFÂRȘIT fără nici o concluzie: Când se vor revedea taberele pentru a încheia războiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Negocierile RUSIA-UCRAINA s-au SFÂRȘIT fără nici o concluzie: Când se vor revedea taberele pentru a încheia războiul

Negocierile dintre delegațiile ruse și ucraineană din Belarus s-au încheiat. Cele două delegații nu au ajuns la nici o concluzie și au plecat către capitalele lor, Moscova, respectiv Kiev. Acestea vor avea o nouă rundă de consultări cu conducerile statelor pe care le reprezintă, urmând să se reîntâlnească pentru alte discuții.

Rusia și Ucraina au discutat despre posibilitatea de a organiza o a doua rundă de negocieri în viitorul apropiat, a confirmat consilierul prezidențial Podolyak. El a precizat că delegațiile ruse și ucrainene au identificat o serie de subiecte prioritare asupra cărora au conturat anumite soluții.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

CITEȘTE ȘI: Putin anunță CONDIȚIILE pe care le impune pentru a înceta războiul cu Ucraina: Ce dorește de la țara pe care a invadat-o

„Delegațiile rusă și ucraineană au purtat o rundă de discuții, al cărei scop principal a fost de a discuta despre încetarea ostilităților pe teritoriul Ucrainei și despre operațiunile militare. Părțile au identificat o serie de subiecte prioritare, pentru care au fost prezentate unele soluții. Pentru ca aceste decizii să beneficieze de anumite posibilități de punere în aplicare și de soluții logistice, părțile merg la consultări în capitalele lor”, a declarat Mihail Podolyak, conform Novynarnia.

CITEȘTE ȘI: Ultimele cuvinte ale grănicerilor EROI de pe Insula Șerpilor înainte de a fi UCIȘI: „Navă de război rusească, du-te la dracu”

Subiectul cheie a negocierilor este încetarea permanentă a ostilităților și retragerea trupelor de pe teritoriul Ucrainei.

Negocierile s-au purtat în Belarus

Negocierile au început de la ora 12.00, la Gomel, în Belarus. Delegația ucraineană a ajuns în locația stabilită pentru negocieri cu un elicopter, după cum relatează presa ucraineană. Din oficialii de la Kiev care au mers să negocieze pacea cu delegația rusă au făcut parte ministrul Apărării din Ucraina, Oleksii Reznikov, președintele partidului din care face parte Volodimir Zelenski, David Arakhamia, consilierul prezidențial Mihail Podolyak, un parlamentar, Rustem Umerov, și ministru adjunct al Afacerilor Externe al Ucrainei Nikolai Tochit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea