Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Neatenţia la volan a dus la producerea unui accident între Cugir şi Vinerea

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Neatenţia unui conducător auto din Cugir a dus la producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule şi o căruţă. Din fericire, toţi pasagerii au scăpat cu leziuni uşoare.

În cursul zilei de luni, pe DJ 704, între localităţile Vinerea şi Cugir, B.A.I., de 19 ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cugir – Vinerea, s-a angajat în depăşirea unei căruţe fără să se asigure corespunzător din spate, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani, din Cugir, care era angajat în depăşirea autoturismului condus de tânăr.

În urma impactului autoutilitara a fost proiectată în căruţă care a ajuns în afara carosabilului. O femeie de 57 de ani şi un bărbat de 61 de ani, ambii din Cugir, pasageri în căruţă, au suferit leziuni corporale uşoare, femeia rămânând sub supraveghere medicală în spitalul din Cugir.

Toţi cei 3 conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea