Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Nașul” Radu Moraru va fi prezent la Câmpeni și va transmite în direct mitingul anti-RMGC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Radu Moraru, realizator și manager la Nașul TV, va fi prezent sâmbătă, 19 octombrie, la Câmpeni, de unde va transmite în direct mitingul anti-RMGC organizat de Fundația Pro Munții Apuseni, la care și-au anunțat participarea sute de moți.

Se pare că anunțul postat de organizatori pe o rețea de socializare, dar și argumentele pe care militanții împotriva demarării exploatării aurului de la Roșia Montană le au, l-au mobilizat și pe ”Nașul” care a decis să vadă cu ochii lui care este atmosfera unui miting organizat în inima Apusenilor.

Iată, Moţii se ridică! Şi noi suntem chemaţi să-i sprijinim! Sâmbătă, 19 octombrie, ora 14.00, la Câmpeni, SOLIDARITATEA noastră, a tuturor cetăţenilor, indiferent de etnie, vârstă, gen sau condiţie socială, va zdrobi această companie criminală şi pe toţi lingăii ei. Atenţie, preşedinţi, guvernanţi şi parlamentari: buciumul sună! Moţii ies la luptă! Şi noi suntem cu ei!”, astfel sună ”chemarea” celor din Câmpeni.

Organizatorii mitingului mai spun că ”Cel mai intens mediatizat argument al Roşia Montană Gold Corporation a fost, întotdeauna, cel al locurilor de muncă. El a fost recitat, cu slugărnicie, de toţi politicienii care au reprezentat interesele RMGC în primării, consilii locale, prefecturi, Parlament, Guvern şi Preşedinţie. Chiar dacă ştiau, cu toţii, că nişte mineri de subteran nu au cum să lucreze într-o mină de suprafaţă… Dar aceste slugi ale RMGC au uitat că pe Valea Arieşului trăiesc 15.000 de crescători de animale, zeci de proprietari de pensiuni şi aproape 1000 de oameni care depind de locurile de muncă la fabricile de mobilă din Câmpeni, Moţi care nu aveau de gând să stea la nesfârşit să privească la distrugerea vieţilor şi gospodăriilor lor de către lăcomia Corporaţiei şi corupţia clasei politice!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea