Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Muzica la intensitate mare le-a adus unor tineri din Sebeș jandarmii la ușă și amenda în mână

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri au fost sancţionaţi de jandarmi deoarece şi-au deranjat vecinii. Cei doi ascultau muzică la o intensitate foarte mare.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “cei doi se numesc Constantin N. (22 de ani) şi Robert I. (21 de ani), domiciliază în municipiul Sebeş, iar joi, 20 iunie, în jurul orei 02.00, ascultau muzică la o intensitate mult prea mare pentru ca acest comportament să fie tolerat de vecini. Fapta a fost constatată de un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de patrulare în zona imobilului în care locuiesc cei doi, jandarmii intervenind în scurt timp şi punând capăt zgomotului. Celor doi li s-a adus la cunoştinţă prevederea legală pe care au încălcat-o după care au fost sancţionaţi contravenţional.

Având în vedere că, de  regulă, în perioada estivală se înregistrează o mai mare frecvenţă a faptelor de tulburare a liniştii vecinilor, aceste comportamente se vor afla în atenţia echipajelor de jandarmerie care vor interveni prompt pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor. În acest sens, pentru evitarea situaţiilor neplăcute, reamintim cetăţenilor că tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare constituie contravenţie şi se sancţionează cu  amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei. Acelaşi cuantum al amenzii este prevăzut şi pentru sancţionarea celor care organizează petreceri cu caracter privat şi utilizează aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea vecinilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, în mediul urban.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea