Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Muzeul ”Principia” din Piața Cetății are în sfârșit un lăudător neutru: ”Cei care spun că este o prostie sunt proști”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vizita la Principia45Des criticat și asemănat cu o ”hală agroalimentară”, Muzeul Principia din Piața Cetății are în sfârșit un lăudător neutru. Fostul secretar de stat în Ministerul Culturii, Radu Boroianu susține că așa trebuie să arate o construcție care pune în valoare vestigiile arheologice.

”Cei care spun că este o prostie sunt proști. Așa se face pretutindeni în lume. Nu s-au supărat nici nemții, nici francezii, nici italienii, pe nimeni din lumea asta pentru Radu Boroianu05așa ceva. Dacă sunt unii care nu vor să înțeleagă e treaba lor. Tot ce se face acolo, e bine făcut (…) E făcută după toate normele internaționale. Se văd superb acele lucruri lăsate de strămoșii noștri romani. Este o construcție foarte frumoasă și e mai important să ne cunoaștem istoria, să ne câștigăm identitatea națională și avem noi unde să cântăm”, a spus Radu Boroianu.

Recent, un cunoscut arhitect belgian, Leo Van Broeck, nu a avut un feedback bun cu privire la construcție, susținând că ”este cel mai bun exemplu de arhitectură pretențioasă și nepotrivită”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: O delegație a membrilor Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Landului Brandenburg, la Sebeș. Au vizitat Liceul Tehnologic, unitate de învățământ profesional dual

Ziarul Unirea

Publicat

în

O delegație a membrilor Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Landului Brandenburg, la Sebeș. Au vizitat Liceul Tehnologic, unitate de învățământ profesional dual O delegație a membrilor Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Landului Brandenburg a fost prezentă marți, 14 mai 2024, la Sebeș. Au vizitat Liceul Tehnologic, unitate de învățământ profesional dual. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea