Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Municipiul Alba Iulia va participa la Târgul de Turism al României, ediția 2024. Reprezentanții HoReCa locală vor putea trimite materiale de promovare. Precizările Primăriei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Alba Iulia va participa la Târgul de Turism al României, ediția 2024. Reprezentanții HoReCa locală vor putea trimite materiale de promovare. Precizările Primăriei

Alba Iulia va participa în perioada 15-18 februarie 2024 la Târgul de Turism al României, ediția 2024. Primăria municipiului vine în ajutorul HoReCa locală și va sigura costurile reprezentării afacerii la TTR, prin transportul, expunerea și distribuirea vizitatorilor și turiștilor interesați a materialelor de promovare, pe parcursul celor 4 zile de târg.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Mesajul de azi e pentru cei care depind de Alba Iulia la fel cum Alba Iulia depinde de ei. Mesajul de azi e pentru cei care, prin afacerile pe care le-au creat, cresc turismul și ospitalitatea locale. Iar orașul le mulțumește pentru asta. Într-o formă asemănătoare am transmis deja mesajul, direct, multora dintre ei, însă folosesc și acest canal pentru a ajunge la cât mai mulți. La toți, dacă se poate, pentru că nu vrem să omitem pe nimeni.

Ne dorim ca administrația din Alba Iulia să contribuie direct la eforturile – nu mici și nici puține – pe care le faceți pentru a vă menține business-urile active și relevante pentru industria HoReCa locală, regională și națională. În acest sens, îmi face o deosebită plăcere să vă dau vești foarte bune: În perioada 15-18 februarie 2024, Municipiul Alba Iulia va participa la Târgul de Turism al României, ediția 2024.

Sunt convins că mulți dintre dumneavoastră cunosc evenimentul și anvergura lui, și nu mă îndoiesc că la fel de mulți ar dori să și participe cu standuri proprii. Însă știu, pe de altă parte, că mereu va exista bariera costurilor, nu foarte mici.

Tocmai de aceea, Primăria Alba Iulia va suporta, și în acest an, costurile reprezentării afacerii pe care o conduceți la TTR 2024, în cadrul standului Municipiului Alba Iulia. Dacă aveți la dispoziție sau puteți produce în timp util materiale de promovare (flyere, broșuri, calendare, pliante etc.), noi ne angajăm să le transportăm, expunem și să le distribuim vizitatorilor și turiștilor interesați, pe parcursul celor 4 zile de târg.

V-aș ruga să țineți legătura și să stabiliți toate detaliile logistice legate de preluarea, transportul și distribuirea materialelor cu colegii mei de la Serviciul Evenimente, Turism, la numărul de telefon 0358 88 00 54, sau pe e-mail, [email protected]”, a transmis Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea