Multe persoane cu deficiențe de auz nu mai au voie să-și condcă mașinile. Ordin al Ministerului Sănătății care a schimbat limita nivelului minim de auz

Paul Voicu - Primar 2020

Mai multe persoane cu deficienţă de auz (surdo-muți) au aflat că nu vor mai avea voie să urce la volan! Asta din cauza unui ordin al Ministerului Sănătății care a schimbat limita nivelului minim de auz.

Astfel, mulți dintre cei cu probleme auditive grave nu vor mai putea  trece examenul medical și nu vor mai putea primi parafa care admite faptul că sunt apți medical pentru condus.

ELIT

Din păcate, mulți dintre ei sunt nevoiți să se deplaseze la serviciu doar cu mașina, motiv pentru care vor să le ceară parlamentarilor români să le ofere ajutor.

În ciuda deficiențelor de auz de care mai mulți români suferă, aceștia sunt mult mai prudenți la volan și deloc implicați în accidente rutiere, spre deosebire de persoanele fără probleme, dar care conduc imprudent, se urcă beți la volan sau fac live-uri pe rețelele de socializare.

Mihail David - 2020

În urma unor interviuri acordate pentru  Observator.tv, mai multe persoane cu deficiențe de auz au peste 300.000 km conduși în mai mult de 5 țări din Europa, dar și din lume.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

De acum înainte, singurii care vor mai putea conduce vor fi cei care au aparat auditiv și care pot auzi începând cu 500, 1000 și 2000 de decibeli.

Sursa: a1.ro

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...