Monitorizarea video a municipiului Alba Iulia, refuzată

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Consilierul liberal Gabi Pleşa a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că liberalii din CLM Alba Iulia nu vor vota bugetul municipiului Alba Iulia pe 2012 dacă proiectul lor de supraveghere video a municipiului, în zonele intens circulate, la intrare şi ieşire din municipiu, nu va fi inclus pe ordinea de zi. Pleşa a explicat că acest proiect este extrem de important deoarece va avea o contribuţie majoră la scăderea infracţionalităţii în municipiu. „Ni s-a reproşat că nu am arătat de ce sume este nevoie, dar noi solicitam doar un acord de principiu, să fie luat în discuţie. Poate nu se doreşte monitorizarea activităţilor din muncipiu, desfăşurate de serviciile primăriei”, a completat Pleşa.  (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

666 28 ianuarie 2012 at 9:25

Plesa tata… esti agent „BIG-Brother” ? Ce dracu aveti si voi si pdeleii de vreti sa supravegheati populatia ? Cipuri sub piele in loc de buletine cand o sa propuneti ?

sandu 30 ianuarie 2012 at 4:18

bine zis … plesa, puneti acasa camera video sa vezi cine iti calca pragul lipsa.

Mihai 28 ianuarie 2012 at 10:49

Aveti prea multi bani la buget si nu stiti ce sa faceti cu ei? Pai de cand infractorii actioneaza numai la iesirile si intrarile in Alba Iulia ?Sa intelegem ca in oras este ca-n RAI, nu se pentrece nimic rau? Nimeni nu fura, omoara,violeaza, etc ?Ca sa nu mai zic de cei mari care fac alte ilegalitati.Pe ei de ce nu-i monitorizati?Ca sunt de-ai vostri sau cotizeaza la prosperitatea voastra ?
S-au pus lupii paza la oi.

aurel 28 ianuarie 2012 at 14:04

Pai Golf-ul 5 a fost furat dintre blocuri si a iesit pe platforma sau pe vreun drum secundar…….

Faceti ceva mai util cu banii publici…continuati cu treaba la bazinul olimpic.

sandu 30 ianuarie 2012 at 4:22

plesa puneti acasa camera video, pe banii tai.

Comentariile sunt oprite