Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Monica Macovei – candidatul surpriză la șefia PDL

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Monica Macovei va candida la șefia PDL, alături de Vasile Blaga și de Elena Udrea. Anunțul a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă. Potrivit realitatea.net, europarlamentarul democrat-liberal a decis să candideze deoarece ”s-au primit foarte multe mesaje de la cei care așteaptă constituirea unei drepte viguroase”.

Candidez la preşedinţia PDL şi voi conduce moţiunea. Vrem un PDL reformat. Vrem o conducere nouă, puternică. Ne adresăm clasei de mijloc. Vrem ca valorile să nu fie doar lozinci. Credem în dreptate, în lege, în adevăr, dar şi în solidaritate. Vrem să fim credibili, nu să rostim doar lozinci. Vrem să fim un exemplu pentru clasa politică din România. PDL trebuie să meargă înainte, nu să stagneze sau să dea înapoi. (…) Stânga doar goleşte visteria ţării. Vrem să ne confruntăm în programe, în idei, pe viziune nu să ne atacăm unul pe celălalt. Invit toţi colegii să se alăture acestei moţiuni şi să vină cu noi„, a declarat Monica Macovei.

Democrat-liberalii au stabilit sâmbătă, la Consiliul Național de Coordonare că îşi vor alege conducerea partidului la 23 martie, în prezenţa a cinci mii de delegaţi. Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat în aceeași zi că „grupul reformiştilor” va face anunţul în privinţa eventualei candidaturi la şefia PDL cât mai repede, într-o conferinţă de presă, după ce va face o analiză.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea