Rămâi conectat

Ştirea zilei

Moment istoric! Centura Sebeșului va fi deschisă circulației auto la 1 septembrie, deodată cu tronsonul Orăștie-Vințu de Jos

Bogdan Presecan

Publicat

în

Pentru locuitorii municipiului Sebeș și zecile de mii de șoferi care tranzitează zilnic DN1 prin acest orășel, urmează un moment istoric. Coșmarul care durează de mai bine de zece ani, datorat circulației rutiere infernale, va lua sfârșit la 1 septembrie 2013.

Directorii de proiect ai celor două companii (Strabag și STRACO) care construiesc lotul 1 și lotul 2 al autostrăzii Orăștie – Sibiu au promis că la 1 septembrie, tronsonul de 24 de km Orăștie (de la Geoagiu) – Vințu de Jos (Vințișoara), respectiv   porțiunea de 9 kilometri de drum care va avea și rolul de centură a Sebeșului, vor fi deschise circulației rutire.

Astfel, autovehiculele vor putea circula pe 54 de kilometri de autostradă, între Deva și până la ieșirea din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, în lunile iulie și august, Sebeșul ajunge să fie tranzitat zilnic și de 40.000 de autovehicule.

Informațiile ne-au fost oferite de către directorul de la Drumuri Naționale Alba, Liviu Hondola, care a vizitat în aceste zile șantierul autostrăzii și a fost asigurat de reprezentanții constructorilor că la 1 septembrie Sebeșul va fi eliberat de sub teroarea traficului rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea