Rămâi conectat

Actualitate

Moldovean suspectat de comiterea a 17 furturi, cercetat de poliţiştii din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat de 32 de ani, din municipiul Botoşani, specializat în furturi din imobile, a ajuns pe mâna poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei  Alba Iulia, care au reuşit să documenteze nu mai puţin de 17 infracţiuni de furt, comise de acesta pe raza municipiului nostru.

Se pare că în perioada 22 februarie 2006 – 18 octombrie 2011, T.C. a reuşit să scape basma curată după ce a comis cel puţin 14 furturi din buzunare şi societăţi comerciale. Potrivit IPJ Alba, în majoritatea cazurilor suspectul a pătruns prin efracţie în incinta firmelor de unde a sustras sume de bani, produse alimentare şi băuturi alcoolice.

Moldoveanul mai este cercetat penal într-un dosar aflat în lucru la poliţia din Alba Iulia, pentru alte 3 furturi comise pe raza oraşului nostru. Cercetările sunt continuate faţă de T.C. în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea