Modificare în Codul Rutier: Lucrările pe șosele trebuie semnalizate noaptea cu lumini galbene

lucrari semnalizateLucrările efectuate pe drumurile publice trebuie semnalizate obligatoriu pe timpul nopții cu lămpi cu lumină galbenă intermitentă sau în cascadă, potrivit unei modificări legislative publicate vineri în Monitorul Oficial. Semnalizarea trebuie făcută de executantul lucrărilor, notează hotnews.

Modificarea legislativă a fost facută după moartea polițistului Bogdan Gigina, care a căzut cu motocicleta într-o groapă prost semnalizată pe o stradă din București în timp ce se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, la acel moment vicepremier.

INFORMARE COVID-19

Noutatea apare în Legea pentru modificarea articolul 33, alineatul 2 din Ordonanța de urgență a Guvernului 195/2002. Legea a fost promulgata de președintele Iohannis și a fost publicată vineri, 13 mai, în Monitorul Oficial.

sursa: hotnews

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Cugir 15 mai 2016 at 11:23

La Cugir nu e nevoie de semnalizare.E tot o groapa.Nu inteleg ce e asa complicat.Se frezeaza si in urma se pune asfalt nou.E chiar asa complicat?S-a frezat si asa a ramas.Plus ca se lucreaza ziua in amiaza mare.Ca peste tot de altfel.A umplut ploaia gropile…Felicitari!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...