Rămâi conectat

Ştirea zilei

Moda politicienilor care se antrenează să devină agricultori ”lovește” și la Alba Iulia?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întoarcerea la… origini, adică la condiția de bază a românului care în trecut era cu precădere agricultor, ”noul val” care îi poartă pe politicienii noștri pe te miri unde să-și cumpere pământuri, se pare că a ajuns și la Alba Iulia unde un ”stâlp” al Partidului Democrat Liberal ar părea că își pregătește o schimbare… de look deocamdată.

Este vorba despre viceprimarul Paul Voicu, vechi om politic albaiulian și cunoscut până acum ca un amator al vieții la bloc – unul dintre puținii oameni din administrație care după ani buni de muncă încă nu și-a construit o casă cu gazon, piscină și alte mici acareturi esențiale politicianului de rând.

Acesta nu a rezistat tentației de a proba o cușmă și un cojocel, chiar în mijlocul unui eveniment de marcă, organizat de Consiliul Județean la Alba Mall, și, cu trăistuța în spate, s-a lăsat fotografiat de prietenii cu care se afla la masă. Aflându-ne prin preajmă, n-am putut rezista tentației de a surprinde momentul, mai ales că (așa cum se vede din poză), Paul Voicu era amuzat și totodată mulțumit de imaginea sa.

Totuși, din câte am auzit, deocamdată Ghiță Ciobanul poate sta liniștit, viceprimarul din Alba Iulia nu îi va face concurență chiar dacă, potrivit declarației de avere, are peste 3.000 de mp de teren – fâneață și pășune. Dar… nu se știe niciodată ce surprize ne rezervă viitorul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea