Miroslav Popov a semnat un nou contract cu CSU Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Antrenorul sârb Miroslav Popov a semnat un nou contract cu echipa feminină de baschet CSU Alba Iulia, valabil pentru un sezon. După ce anul acesta a jucat finala Cupei României şi a terminat pe poziţia a 4-a, în viitorul campionat echipa albaiuliană are drept obiectiv cucerirea unei medalii naţionale.

Este firescă să ne dorim să ridicăm ştacheta. În următoarele două luni încercăm să ne întărim lotul şi vizăm anumite transferuri. În acelaşi timp, mi-aş dori să o păstrăm în efectiv pe Amanda Thompson, cea mai bună jucătoare a noastră. Facem eforturi în acest sens, însă am înţelege şi dacă ea va da curs unei oferte venite de la o echipă participantă în Euroligă”, a spus Popov, ce a plecat în ţara natală.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Şi dacă pe banca tehnică se poartă continuitatea (Popov ajutat de George Lăncrănjan), în schimb Petru Eleş, directorul sportiv îşi va încheia colaborarea cu team-ul studenţesc la care a activat doi ani. După cea mai bună stagiune din istorie, CSU Alba Iulia îşi va relua pregătirile în cursul lunii august, formaţia din Cetatea Marii Uniri intenţionând ca la toamnă să participe în cupele europene. (H.D.M.)

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419