Rămâi conectat

Curier Județean

Miroslav Popov a semnat un nou contract cu CSU Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul sârb Miroslav Popov a semnat un nou contract cu echipa feminină de baschet CSU Alba Iulia, valabil pentru un sezon. După ce anul acesta a jucat finala Cupei României şi a terminat pe poziţia a 4-a, în viitorul campionat echipa albaiuliană are drept obiectiv cucerirea unei medalii naţionale.

Este firescă să ne dorim să ridicăm ştacheta. În următoarele două luni încercăm să ne întărim lotul şi vizăm anumite transferuri. În acelaşi timp, mi-aş dori să o păstrăm în efectiv pe Amanda Thompson, cea mai bună jucătoare a noastră. Facem eforturi în acest sens, însă am înţelege şi dacă ea va da curs unei oferte venite de la o echipă participantă în Euroligă”, a spus Popov, ce a plecat în ţara natală.

Şi dacă pe banca tehnică se poartă continuitatea (Popov ajutat de George Lăncrănjan), în schimb Petru Eleş, directorul sportiv îşi va încheia colaborarea cu team-ul studenţesc la care a activat doi ani. După cea mai bună stagiune din istorie, CSU Alba Iulia îşi va relua pregătirile în cursul lunii august, formaţia din Cetatea Marii Uniri intenţionând ca la toamnă să participe în cupele europene. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea