Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Trifu și-a depus candidatura la Primăria Alba Iulia cu gândul să ofere albaiulienilor ”o tribună civică”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Trifu și-a depus, luni, candidatura la Primăria Alba Iulia cu gândul să ofere albaiulienilor ”o tribună civică”.

”Am mers să-mi depun candidatura cu gândul să ofer albaiulienilor o tribună civica. Este cel mai important lucru, să aflam, în fond, ce vor albaiulienii pentru viitorul orașului nostru”, a spus Trifu.

Acesta a arătat că speră să motiveze, până în 5 iunie 2016, să-l voteze un număr de 4.000 de familii și să producă o surpriză de proporții ”de care să se vorbească zeci de ani în Alba Iulia”.

Trifu a depus circa 1.300 de semnături pentru candidatura sa la primărie și 1.200 pentru candidatura la consiliul local.

Acesta a avut o campanie inedită de strângere de semnături: după ce și-a cumpărat o bicicletă din târgul de vechituri, a ”bătut” orașul în lung și în lat stând de vorbă cu oamenii și încercând să afle care le sunt problemele.

Acum, înainte de campania electorală, și-a cumpărat, tot din talcioc, un Suzuki Samurai, mașină cu care vrea să străbată Dealul Mamut din Alba Iulia, drumurile accidentate ale municipiului și terenurile din împrejurimile municipiului Alba Iulia în vederea identificării unor locuri propice dezvoltării unor parcuri industriale. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea